VHC Kreko verzorgd al diverse Jaren masterclasses aan het Cingel College en Cas Spijkers academie te Breda. Deze opleidingen werken nauw samen met chef-koks, gastheren van toprestaurants en vakmensen uit diverse disciplines. Studenten aan deze opleidingen volgen, naast diepgaande praktijk- en theorielessen, ook masterclasses, verzorgd door vakmensen uit het bedrijfsleven, die bereid zijn hun kennis over te dragen.
VHC Kreko werkt al jarenlang samen met het Cingel College en verzorgd dan ook, op regelmatige basis, diverse masterclasses. Onlangs werd door vinoloog/culinair adviseur Frank Bernaerts een presentatie gegeven op de Cas Spijkers academie.
De masterclass stond in het teken van het systematisch benaderen en analyseren van smaken en texturen in wijnen en gerechten. Vele smaken, texturen en structuren kwamen dan ook voorbij en werden geproefd, beoordeel en beargumenteerd. Wederom een leerzame en interessante lesdag voor aanstormend horeca talent.
VHC Kreko werkt al jarenlang samen met het Cingel College en verzorgd dan ook, op regelmatige basis, diverse masterclasses. Onlangs werd door vinoloog/culinair adviseur Frank Bernaerts een presentatie gegeven op de Cas Spijkers academie.
De masterclass stond in het teken van het systematisch benaderen en analyseren van smaken en texturen in wijnen en gerechten. Vele smaken, texturen en structuren kwamen dan ook voorbij en werden geproefd, beoordeel en beargumenteerd. Wederom een leerzame en interessante lesdag voor aanstormend horeca talent.


